Huis verkopen? U bepaalt zelf wat U wilt dat YOU voor U doet!

SELF SERVICE: met deze optie kunt U geheel zelf uw woning verkopen; wij zetten het voor U op Funda. U bespaart zich hiermee weliswaar kosten, maar U dient wel zelf zorg te dragen voor de presentatie, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de afwikkeling.

BASIC: Indien u uitgebreidere aandacht voor uw woning wilt hebben, maar het proces zelf wilt controleren dan is wellicht de Basic optie voor U geschikt. Met deze optie zorgt YOU voor een veel omvattende presentatie en afhandeling, maar dient U zelf de bezichtigingen te doen. Dit laatste heeft als voordeel dat U als bewoner alles over de woning weet, maar als nadeel dat eventuele geïnteresseerden U niet onbevangen zullen benaderen. Dit kan eventueel een beste verkoopprijs in de weg kan staan.

FULL SERVICE: Met deze optie kunt U onze dienstverlening op maat afstemmen. Naast de in het overzicht genoemde service beschikt YOU over een netwerk van specialisten die de verkoop van uw woning kunnen optimaliseren. Denkt U hierbij aan styling en renovatie. Ervaring leert dat de hogere (courtage) kosten in de meeste gevallen méér dan terugverdient worden in de verkoopprijs. (zie ook: een artikel van RTLZ)

Voor vragen of meer informatie kunt U te allen tijde contact met ons opnemen. Of stuur een email naar: info@YOUvastgoed.nl.

Uiteraard vrijblijvend.

3 basis opties:

De Basic én Full Service opties zijn op basis van No Cure No Pay: géén verkoopresultaat betekent géén betalingsverplichtingen.

Self Service

Zelf, zo goedkoop mogelijk

600 eenmalig
Opstartkosten: geen
Foto's (zelf aanleveren**)
360 graden foto's (zelf aanleveren**)
Verkooptekst (zelf aanleveren**)
Plaatsing Funda (3 maanden)
Verantwoordelijkheid; klant zelf***

Basic

Zelf, maar begeleid verkopen

1.200
Opstartkosten* € 300
Foto's
360 graden foto's
Verkooptekst
Te Koop-borden
Inmeten
Plattegronden
(online) campagne / Social Media
Plaatsing Funda ++ (3 maanden)
Kadasteronderzoek
Opstellen verkoopovereenkomst

Full Service / Maatwerk

Geheel naar wens uit handen geven

1,950 vanaf****
Opstartkosten* € 450
Foto's
360 graden foto's
Film
Drone fotografie (optioneel)
Verkooptekst
Flyers
Te Koop-borden
Brochures
Inmeten
Plattegronden
(online) campagne / Social Media
Plaatsing Funda ++ (12 maanden)
Bezichtigingen
Hulp bij o.a. Bouwkundige keuring, onderhandelingen, etc
Kadasteronderzoek
Opstellen verkoopovereenkomst
* Alle kosten zijn inclusief BTW. De totale kosten zijn inclusief de opstartkosten. Er worden geen andere kosten gerekend. Behalve de opstartkosten is alles op basis van No Cure No Pay; géén verkoopresultaat = géén verplichtingen, dus ook geen intrekkingskosten.
** YOU vastgoed zal t.a.v. alle benodigde gegevens een marginale toetsing doen, en waar mogelijk eventuele kwalitatieve verbeteringen toepassen
*** Hoewel de woning zal worden opgenomen door een lokale makelaar, zal de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens liggen bij de klant. Dit zal in de plaatsingstekst komen te staan.
**** 1 - 1,4% van de verkoopprijs, afhankelijk van waarde, potentieel en incentives. Minimale totale kosten zijn € 1.950.